Kubb-alles

Officieel Kubbspel

€54,50

Bestellen

gratis bezorgd in
Nederland en België!

Vraag & Antwoord

In welke landen levert Kubbwinkel?

Via het bestelformulier op deze site kunt u voor adressen in Nederland en België een bestelling plaatsen. Voor andere landen leveren we op aanvraag via e-mail. De prijs kan iets hoger liggen door hogere transportkosten. Neem contact met ons op voor verdere details.

Op welke manieren kan ik betalen bij Kubbwinkel?

Op dit moment accepteren wij via ons bestelformulier betalingen via iDEAL (NL), Bancontact Mr. Cash (BE) en normale overboeking (NL en BE). Mochten deze betalingsmogelijkheden voor u niet mogelijk zijn, e-mail dan naar info@kubbwinkel.nl.

Hoe lang duurt het voordat mijn betaling verwerkt is?

Bij iDEAL (NL) en Bancontact Mr. Cash (BE) betalingen kunnen wij uw betaling direct controleren en uw bestelling meteen klaarzetten voor verzending. Bij betaling via handmatige overboeking is directe verwerking helaas niet mogelijk. Wij controleren binnenkomende bankbetalingen wekelijks. Afhankelijk van moment van betaling en snelheid van afhandeling door de bank, kan het daarom tot maximaal twee weken langer duren voordat wij uw bestelling kunnen verzenden.

Hoe lang duurt het voordat mijn kubbspel bezorgd wordt?

Wij nemen uw bestelling in behandeling zodra uw betaling binnen is (zie vraag hierboven). Vanaf dat moment wordt uw bestelling binnen 3 werkdagen voor het eerst aangeboden op het door u opgegeven adres.

Kan ik de kubbset ook op een ander adres laten bezorgen?

Ja, elk adres is in principe mogelijk. De bestelling wordt altijd afgeleverd op het adres dat u in het formulier opgeeft. Verander bij een bedrijfsadres uw naam eventueel in “{bedrijfsnaam} t.a.v. {naam}” om er zeker van te zijn dat de bestelling geaccepteerd wordt.

Ik wil een kubbspel aan iemand anders cadeau doen. Hoe zit het dan met de factuur?

Wij versturen bij elke bestelling een factuur als PDF-bestand naar het door u opgegeven e-mailadres. De factuur wordt niet op papier meegezonden naar het opgegeven bezorgadres. Degene die de kubbset als cadeau ontvangt zal dus niet de factuur zien.

Het bestellen lukt niet. Wat moet ik doen?

Ondanks dat wij onze bestelprocedure uitvoerig testen, kan het zijn dat er iets misgaat tijdens het bestellen van een kubbspel. Stuur in dat geval een mail naar info@kubbwinkel.nl, dan gaan wij aan de slag om een oplossing te vinden.

Ik heb een probleem met mijn kubbspel. Wat te doen?

Normaal gesproken zijn onze kubbspellen sterk genoeg om vele uren kubb te kunnen doorstaan. Soms zit er echter een minder onderdeel tussen, dit is bij hout helaas nooit helemaal te voorkomen. Als dit bij u het geval is, mail dan graag naar info@kubbwinkel.nl. Wij zorgen dan voor vervangend materiaal of een andere passende oplossing. Als u foto’s heeft, voeg deze dan liefst direct bij uw mail, dan kunnen wij de schade beter inschatten en ook meteen onze fabrikant op de hoogte stellen van het gebrek.

Officieel Kubbspel

€54,50

Bestellen

gratis bezorgd in
Nederland en België!